Sitges – Sant Muç

Engineering

Sitges – Sant Muç

Engineering
  • Year: 2010
  • Location: Àmbit PAU 21 "Sant Muç", Sitges

The green zone to be developed is joined to the current garden of Can Ferratges, currently with very little use, but that will be turned into a much more attractive space, used by more citizens. This is very flat ground, with two services that will be affected:
– Aerial telephone line on the façade overlooking Calle de España, that will have to be buried under the pavement.
– Lighting box located in the Calle de España that should be moved to one side of the green zone.

  • Architecture:

    5%
  • Urban planning:

    10%
  • Engineering:

    80%
  • Legal:

    5%
Return

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, y cookies de analisis para analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies