Berga – Rasa dels Molins

Enginyeria

Berga – Rasa dels Molins

Enginyeria
  • Any: 2007
  • Localizació: Berga

La Rasa dels Molins suposa un gran espai verd no aprofitat per la ciutat i que al llarg del temps ha vist com el creixement urbà el deixava com a espai residual, potser per la complexitat de la topografia de l’àmbit, que presenta unes diferències de cotes considerables entre aquest i el sòl contigu.
El projecte d’urbanització desenvolupa geomètricament totes les solucions adoptades per a la seva accessibilitat i ús públic i també es rehabilita el sistema de sanejament de l’àmbit.

  • Arquitectura:

    5%
  • Urbanisme:

    10%
  • Enginyeria:

    80%
  • Jurídic:

    5%
Tornar

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, y cookies de analisis para analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies