La Granada – Futureco

Arquitectura

La Granada – Futureco

Arquitectura
  • Any: 2017
  • Localizació: De la Carrerada, La Granada del Penedès

Rehabilitació de l’antic centre de telecomunicacions via satèl·lit de Telefónica a la Granada per implantar una seu corporativa de 5.000 m².
La seu disposarà de dos edificis: un de destinat a oficines, laboratoris i showroom (fase 1) i un altre per a producció i emmagatzematge (fase 2).
Partint de l’edifici existent, construït el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, es planteja respectar-ne la geometria original i recuperar i potenciar la relació entre les tres naus a través del pati central.

  • Arquitectura:

    75%
  • Urbanisme:

    10%
  • Enginyeria:

    10%
  • Jurídic:

    5%
Tornar

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, y cookies de analisis para analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies