Cal Carrera

Arquitectura

Cal Carrera

Arquitectura
  • Any: 2011
  • Localizació: Camp de la Bota, s/n, Sallent

Rehabilitació integral de 1.600 m² de l’antiga fàbrica tèxtil de Cal Carrera per adequar-la com a sala polivalent d’usos múltiples: ball, concerts, teatre, conferències, etc.
Cal fer una petita ampliació de la nau per poder encaixar la sala polivalent principal per donar servei a certs actes municipals multitudinaris.
La intervenció plantejada pretén conservar l’aparença austera de l’edifici actual, tot respectant la seva relació amb l’entorn industrial.

  • Arquitectura:

    70%
  • Urbanisme:

    10%
  • Enginyeria:

    10%
  • Jurídic:

    10%
Tornar

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, y cookies de analisis para analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Cómo configurar cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies